Waar inspanning, ontspanning wordt!

Blauwput Omnisport

INSCHRIJVEN Vertaal / Translate website Nieuw uurrooster 2024-2025
Start inschrijvingen nieuw sportjaar Zondag 26/05/2024 (Bestaande leden)

Vertrouwenspersoon-API

​​​​​​​Gezond sporten en het creëren van een ethisch sportklimaat zijn belangrijke beleidsdoelstellingen in het huidige Vlaamse sportbeleid. Binnen de club zijn we hier ook mee bezig. We zijn begaan met de gezondheid en het welzijn van onze leden en lesgevers.

Tijdens het sporten willen we zorgen voor een verantwoord en veilig klimaat. Van onze lesgevers verwachten we dat ze zich onberispelijk en als een voorbeeld voor de leden gedragen. Al verschillende jaren en als één van de eerste sportclubs heeft de club gedragsregels opgesteld voor de lesgevers. De club en al onze lesgevers hebben dan ook de "Ethiek in de jeugdsport" ondertekend. Van de leden verwachten we respect voor de eigen gezondheid en voor anderen, zowel voor de lesgevers als voor de andere leden.

Klacht melden of een vraag stellen hierover? Dan kan je terecht bij Benedicte Roose, vertrouwenspersoon van onze club. Zowel leden, ouders, trainers of andere betrokkenen bij de club kunnen hier terecht.

Benedicte, 30 jaar is beleidsmedewerker Jeugd- en Kinderrechtenbeleid bij de Vlaamse overheid. Al 12 jaar brengt ze met veel plezier enkele uren per week door in het zwembad om les te geven aan kinderen en aan volwassenen. Daarnaast doet ze izelf ook veel aan sport, van lopen tot krachttraining, zolang ze maar kan bewegen.

 

 

onze sponsors

brandbeveiligingshop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief !