Waar inspanning, ontspanning wordt!

Blauwput Omnisport

INSCHRIJVEN Vertaal / Translate website Nieuw uurrooster 2024-2025
Start inschrijvingen nieuw sportjaar Zondag 26/05/2024 (Bestaande leden)

Sportpagina Gym

Uurrooster Gym : Uurrooster

Onze afdeling Gym is aangesloten bij GymFed​​​​​​​

Gym Recreatief :

Gym is en blijft een sterke troef van Blauwput Omnisport. We bieden het levenslang aan: van kleutergym op aangepaste toestellen over gym voor jongeren tot fitgym voor volwassenen. Vanaf 3 jaar kan je in onze uitgeruste gymzalen onder leiding van ervaren lesgevers op een speelse manier leren rollen en salto’s maken, hangen en zwaaien aan de toestellen en trampolinespringen.

Gym Showteam :

Heb je een goede basis van het toestelturnen en wil je dit ook wel tijdens demonstraties laten zien? Dan kan je vanaf 12 jaar in onze jeugd-demoploeg terecht. Later kan je doorgroeien naar onze volwassenen-demoploeg.

Gym Dames en Heren :

Al turnend blijf je in conditie. Zowel kracht en lenigheid als evenwicht en coördinatie komen aan bod. Alle spieren worden geoefend, dus zeker ook de buik- en bilspieren.

Met behulp van banken, ballen, sportramen, touwen, enz. of gewoon met je eigen lichaam als ‘ballast’ werk je je gedurende een uur in het zweet. Geen spiertje krijgt de kans te rusten.

CompetitieGym

De wedstrijdvorm van turnen duiden we aan met de afkorting TTm (Toestelturnen Meisjes) en TTj (Toestelturnen Jongens). Beide olympische   sporten vragen durf, (spring)kracht, lenigheid, coördinatie, maar ook inzet en doorzetting. Contacteer de verantwoordelijke Sandra Dejongh

Acrogym recreatie

Lijkt het je wat om deel uit te maken van een piramide? Of wil je graag een salto draaien boven het hoofd van een partner? Dat kan bij acrogym. Samenwerking en wederzijds vertrouwen zijn hier erg belangrijk. Je turnt immers niet aan toestellen, maar samen met 1 of meerdere partners

Acrogym Competitie

Er kan bij Blauwput Omnisport ook aan acrogym op competitieniveau gedaan worden. Voor iedere gymnast bestaat er wel een geschikt niveau waarbinnen hij/zij kan aantreden. Daartoe is de wedstrijdgroep onderverdeeld in wedstrijdgroep A-, B- en C-niveau. Contacteer de verantwoordelijke Gerrit Michiels (0475/33 57 31) indien je geïnteresseerd bent in wedstrijd-acrogym

Trampoline /Tumbling recreatie

Wil je ongekende hoogten ontdekken? Wil je de kicks van je leven beleven? Word  je ‘s morgens al springend wakker op je matras ...?

Verwen dan die kriebels nog eens extra bij ‘Tumbling en Trampoline’

Trampoline Competitie

Je kan bij Blauwput Omnisport ook aan competitie trampoline doen. Indien je hierin geïnteresseerd bent, kan je de verantwoordelijke  Sandra Dejongh contacteren voor meer informatie en trainings-schema’s.

 

onze sponsors

brandbeveiligingshop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief !