Waar inspanning, ontspanning wordt!

Blauwput Omnisport

INSCHRIJVEN Vertaal / Translate website

Lidgeld sportjaar 2024 - 2025

Het lidgeld is opgebouwd uit een basislidgeld te verhogen met een supplement per bijkomende sessie.

 1. Het basislidgeld is gelijk voor iedereen met een aanpassing voor 2de en 3de lid van hetzelfde gezin of voor een instap tijdens het sportjaar (Sept. tot en met Juni). 
 2. Het supplement is verschillend per sport, is gebaseerd op het aantal extra uren dat deze sessie inhoudt en wordt in ons aanbod gespecificeerd. Het supplement kan je terugvinden in deze tabel. Het supplement is niet afhankelijk van de instapdatum. 
 3. Dit lidgeld dekt het volledige sportjaar (1 september t.e.m. 30 juni).

Het basislidgeld

1 september 2024

1 december
2024

1 maart 
2025

 

 

€ 100

€ 80

€ 60

per jaar

Voor het eerste gezinslid, inclusief verzekering!

€ 85

€ 70

€ 55

per jaar

Voor het tweede gezinslid, inclusief verzekering!

€ 75

€ 60

€ 50

per jaar

Vanaf het derde gezinslid, inclusief verzekering!

Kortingen

Een korting op het basislidgeld is mogelijk voor het 1e of 2e lid van een gezin en kan herleid worden naar de prijs van een 3e gezinslid mits voldoen wordt aan bepaalde voorwaarden: 
*  Bestuurslid, (vaste) lesgever of vaste medewerker


Betaling

Tijdens het online inschrijven wordt er een berekening getoond in "stap 3 controle inschrijving". Deze berekening geeft een overzicht van de inschrijving opgesplitst in basislidgeld en supplement(en). Vervolgens kan u uw inschrijving bevestigen of aanpassen waarna U doorverbonden wordt met de online betalingsdienst Mollie waar U onmiddellijk de betaling van Uw inschrijving via Bancontact kan voldoen. Na het online inschrijven ontvangt u een mail ter bevestiging waar ook de nodige gegevens ivm de betaling in vermeld staan. 

Tussenkomst in het lidgeld door mutualiteit

Verschillende mutualiteiten willen hun leden stimuleren om te sporten. Zij bieden een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld van een sportclub aan. Onze club werkt enkel met vrijwilligers, om de administratie te verminderen hebben wij afspraken gemaakt met de verschillende mutualiteiten. De attesten voor een tussenkomst in het lidgeld bij uw mutualiteit kan u opvragen via volgende link. Let op attesten van het nieuwe lidjaar zijn pas becshikbaar vanaf start nieuw sportjaar (ong 5 september). Attesten van voorbije sportjaren kan U altijd afladen. U kan dit dan hechten aan het attest dat u kan downloaden op de website van uw mutualiteiten en dat u zelf voor een gedeelte moet invullen (bvb. klever). Beide attesten moet u dan overmaken aan uw mutualiteit.”

Gebruik UiTPAS

Je kan ook bij onze club punten sparen op je UiTPAS of deelnemen aan verminderd tarief.

1. Zonder kansentarief:
Bent u in het bezit van een UiTPAS dan kan U uw Uitpas opgeven bij uw persoonlijke gegevens. Afhankelijk van wanneer u lid wordt, ontvangt u 30, 20 of 10 punten op uw UiTPAS.

2. Met kansentarief:
Ben je gedomicilieerd in Leuven en heb je recht op 'verhoogde tegemoetkoming', of leef je in budgetbeheer of schuld-bemiddeling? Dan kan je met UiTPAS korting krijgen op je lidgeld. Aangezien er nog geen interactie mogelijk is tussen onze inschrijvingsmodule en de UiTPAS databank wordt de volgende werkwijze gehanteerd:
- U schrijft in via onze website of u vernieuwt uw inschrijving.
- U werkt uw inschrijving verder af en indien het systeem Uw uitpasnummer herkend dan wordt onmiddellijk het speciale tarief toegepast. Uw lidnummer wordt achteraf nog wel gecontroleerd met de gegevens van Stad Leuven. Mocht U toch niet in aanmerking komen voor het verlaagd tarief krijgt U een email van ons secretariaat.
- Mocht dit niet zo zijn kan U een mail sturen naar info@blauwputomnisport.be met duidelijke vermelding van de naam van het lid (en eventueel het lidnummer bij Blauwput Omnisport), uw betaald lidgeld en uw rekeningnummer en u vermeld dat u recht hebt op de korting met vermelding van het nummer van uw UiTPAS.
Wij gaan dan zo snel mogelijk over tot terugbetaling van het door u teveel betaalde lidgeld, na controle via het UiTPAS systeem of u wel degelijk recht heeft op de korting.

Voor eventuele bijkomende vragen kan u ook steeds hier terecht.

Sportcheques en Cultuurcheques (papieren versie)

Sport- en cultuurcheques zijn fiscaal voordelige cheques om aan sport- of cultuurparticipatie te doen. Sinds juli 2006 hebben de sport- en cultuurcheques een wettelijk kader. Werkgevers kunnen voor een bedrag van maximum € 100 per jaar en per persoon sport- en cultuurcheques schenken aan hun werknemers.

!! Cultuurcheques stad Leuven worden niet aangenomen door onze sportclub.

Praktische werkwijze:

 • Inschrijven via onze website en volledig bedrag betalen
 • Cheque + Kopie bevestiging inschrijving en eigen rekeningnummer bezorgen bij onze ledenadministratie
  Juliette Roelants
  Wilselsesteenweg 284
  3010 KESSEL-LO
  016-44 48 47
  juliette.roelants@blauwputomnisport.be
 • bedrag Sportcheque wordt, na nazicht, terugbetaald op je rekeningnummer

 

onze sponsors

brandbeveiligingshop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief !